epc huis
epcdiensten.be.
Wat is het EPC en hoe kan je de EPC waarde verbeteren?
Maar wat kan je nu zelf doen om een betere EPC waarde te behalen en zo je huis makkelijker verkocht of verhuurd te krijgen? Een betere EPC waarde dankzij raamisolatie. Het isoleren van je ramen zorgt sowieso voor een daling van de EPC waarde. Kijk hier voor meer informatie
lening huis
Wat zegt de EPC waarde nu?
Wat betekent nu de EPC waarde? Letterlijk betekent het hoeveel kilowattuur een standaard gezin zal verbruiken per vierkante meter vloeroppervlakte, per jaar voor de verwarming, de aanmaak van sanitair warm water, de ventilatie en de koeling van de woning in een standaardklimaat.
lening huis
EPC buro Veelgestelde vragen.
as built'-plan' dat aangeeft hoe uw huis effectief gebouwd is. Dit kan afwijken van het ontwerpplan dat de architect oorspronkelijk ontworpen had. vaststellingen uit werfverslagen, postinterventiedossier of vorderingsstaten. een vroeger afgeleverd energieprestatiecertificaat. subsidieaanvragen Vlaamse overheid. Krijg ik het certificaat onmiddellijk ter plaatse? Neen, alle verzamelde gegevens moeten eerst worden ingebracht in de online certificatiesoftware, om het kengetal te berekenen en het EPC op te maken.
keuring mazouttank prijs
EPC-waarde EPC Invest.
4 september 2010 door EPCinvest.be in EPB, EPC. Woningeigenaars zijn dikwijls verbaasd over de EPC waarde van hun huis omdat ze denken dat het EPC getal hetzelfde is dan het E-peil. Het E-peil is.: een maat voor de energieprestatie van een woning.
lenen voor huis
5 tips om de EPC-waarde van je huis te doen dalen.
Je huis helpt je op weg 5 tips om je woning te verkopen tijdens de winter Benoveren is beter dan renoveren: 10 voordelen! VIDEO: 8 zaken om te testen voor je een sofa koopt Bouwen met beton kan héél bijzonder zijn: 6 voorbeelden.
epc waarde woning
Wat is een goed EPC? Egeon Ingenieurs EPC, EPB, VCO, luchtdichtheid en energiestudies.
Home / Wat is een goed EPC? Wat is een goed EPC? Vanaf wanneer kan men spreken over een goed EPC? Het is niet evident om te bepalen of een zeker kengetal op een energieprestatiecertificaat goed dan wel slecht is.
EPC waarde wat is goed, en wat slecht.
Re: EPC waarde wat is goed, en wat slecht. Oorspronkelijk geplaatst door demeyereg Ik heb deze morgen het EPC energie prestatie certificaat van een huis dat wij willen verkopen in de bus gekregen, dat werd bepaald op een waarde van 325 Kwh per m, is dat nu goed, gemiddeld of slecht.
EPC verplicht Kopen Livios.
Bij de aankoop, verkoop of verhuur van een woning spelen energieprestaties een steeds belangrijkere rol. Daarom is elke verkoper of verhuurder verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC voor te leggen aan een koper of huurder. Zo'n' EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is.
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen.
Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht?

Contacteer ons

Meer resultaten voor epc huis