epc energie
EPC Energieprestatiecertificaat Certicontrol.
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
epcdiensten.be.
Energieprestatie EPC RVO.nl.
Home Onderwerpen Duurzaam ondernemen Gebouwen Wetten en regels gebouwen Energieprestatie EPC. Het Bouwbesluit stelt eisen aan energiezuinigheid van nieuwe woningen en utiliteitsgebouwen. De maat voor energiezuinigheid heet Energie Prestatie Coëfficiënt EPC. De bepaling van de EPC ligt vast in de norm NEN 7120 Energieprestatie van gebouwen EPG. Bekijk Meer
berekening lening
Veiligwonen: keurt en levert de attesten voor uw woning Energieprestatiecertificaat EPC.
Dat is ook het geval als het niet-residentieel gedeelte, met een volume kleiner dan 800 m, meer dan 40 % van het globaal volume van het gebouw in beslag neemt. In het Waals Gewest bepalen het decreet van 28/11/2013 en het uitvoeringbesluit van 15/05/2014 dat men verplicht is de belangrijkste energieprestatie-indicatoren van het EPC aan te geven in alle publiciteit met betrekking tot verkoop/verhuur. Bestel hier
berekening lening
Het energieprestatiecertificaat of EPC: wat is dit? Dewaele.
Sinds enige tijd nu zijn bewuster omgaan met energie en energiebesparende maatregelen hot items, ook in de vastgoedsector. De overheid heeft het EPC of energieprestatiecertificaat in het leven geroepen om de mensen bewuster te maken van de energie die een woning al dan niet verbruikt.
keuring mazouttank prijs
EPC energie prestatie certificaat De Boer Partners Advies.
EPC energie prestatie certificaat. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement door hieraan een score toe te kennen. Het certificaat legt geen isolatie van dak en ramen of een betere verwarmingsinstallatie op, maar het gebrek aan deze voorzieningen zal de score doen dalen en de huurder een idee geven over het hoog energieverbruik.
http://degoedenieuwsbrief.nl/voorbeelden/
EPC energie prestatie certificaat residentieel woningen verkoop verhuur.
Op het EPC staat ook de energieprestatie die de woning behaalt in de vorm van een kengetal en welke energiedeskundige het rapport heeft opgesteld. Het EPC kan enkel worden opgesteld door een erkende energiedeskundige type A en is 10 jaar geldig.
ssl
Dossier: Woning verhuren of verkopen: het EPC Energie.
Vrijblijvend advies: 011-37 38 00. Home Energie Vraag Antwoord Woning verhuren of verkopen: het EPC Woning verhuren of verkopen: het EPC. Het energieprestatiecertificaat of EPC. U bent van plan om uw huis of appartement te verkopen of te verhuren. Er zijn een aantal zaken waar u zeker rekening mee moet houden.
Energieprestatiecertificaten Energiesparen.
Zuinig met energie. Een energieprestatiecertificaat EPC geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het is verplicht bij verkoop en verhuur van woningen en voor bepaalde openbare gebouwen. EPC bij verkoop en verhuur van woningen. Van zodra een woning huis, appartement, serviceflat, studentenkamer, te koop of te huur is, moet de eigenaar het EPC kunnen voorleggen.
Hemaflat epc.
Wenst u uw woning of appartement te verkopen of te verhuren, dan heeft u een Energie Prestatie Certificaat nodig, kortweg EPC. Op het energieprestatiecertificaat staan de energiescore kengetal die de woning behaalt en tips om de woning energiezuiniger te maken.
EnergiePrestatieCertificaat Vlaanderen EPC in de 3 Gewesten.
Het EPC, de Vlaamse versie van het energielabel, is ingevoerd en bewijst z'n' nut op meerdere vlakken. Een beslissende factor bij aankoop en huur. Een woning met een gunstige EPC-score zal minder energie verbruiken. De verwarmingskosten liggen lager, het leefcomfort is aangenamer.

Contacteer ons

Op zoek naar epc energie?