epc controle
epc controle - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiƫle kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
EPC Energieprestatiecertificaat Certicontrol.
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiƫle kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken. Meer informatie aanvragen
berekening lening
Keuringsplatform EPC, Elektrische keuring, Gas keuring.
Klik op de dienst voor meer informatie. Promo van de maand! SUPER PROMO EPC Elektrische keuring. Bestel nu uw promo. 2015 2017 Keuringsplatform Algemene voorwaarden. De hieronder vermelde voorwaarden zijn steeds van toepassing, tenzij uitdrukkelijk anders bepaald op de offerte en/of factuur.
berekening lening
EPC keuring aanvragen of aflezen: Info en prijs advies.
Wat is een EPC keuring? Een EPC keuring, ook wel EPC audit genoemd, is een inspectie van de woning met als doel de energieprestatie van de woning vast te stellen. Van deze inspectie wordt een rapport opgesteld, het zogenaamde EPC attest of energieprestatiecertificaat.
keuring mazouttank prijs
Immo Primo BVBA Energieprestatiecertificaat EPC.
Als bij een controle blijkt dat de eigenaar of gebruiker van een gebouw niet over een geldig EPC beschikt, dan kan hij of zij een administratieve geldboete riskeren die niet lager is dan 500 euro en niet hoger dan 5.000 euro.
audit betekenis
EPC.
De verkoper of verhuurder moet een EPC hebben op het ogenblik dat hij een woning te koop of te huur aanbiedt. De elektriciteitskeuring is enkel verplicht bij verkoop Alleen energiedeskundigentype A die door de Vlaamse overheid erkend zijn mogen een EPC opmaken. Enkel erkende controle firmas, bij ons is dit de firma BTV, mogen de elektriciteit keuren.
berekening epc
Het energieprestatiecertificaat EPC voor verkoop en verhuur regio Vlaanderen Immo Control.
Het energieprestatiecertificaat EPC is van toepassing op elke wooneenheid die voorzien is van minstens een leefruimte toilet douche/bad keuken/kitchenette. Het energieprestatiecertificaat EPC is 10 jaar geldig en kan gedurende deze periode overgedragen worden bij verdere verkoop of verhuur van de woning. Hoe verloopt een EPC controle?
EPC Deskundigen Provincies.
EPC per gemeente. Hieronder vindt u een overzicht van alle gemeenten in Vlaanderen geordend per provincie. Selecteer uw gemeente en zie direct wie bij u in de buurt actief is als EPC deskundige en kan voorzien in een EnergiePrestatieCertificaat. 2017, All Rights Reserved Disclaimer.
EPC.
De verkoper of verhuurder moet een EPC hebben op het ogenblik dat hij een woning te koop of te huur aanbiedt. De elektriciteitskeuring is enkel verplicht bij verkoop Alleen energiedeskundigentype A die door de Vlaamse overheid erkend zijn mogen een EPC opmaken. Enkel erkende controle firmas, bij ons is dit de firma BTV, mogen de elektriciteit keuren.
EnergiePrestatieCertificaat Vlaanderen EPC in de 3 Gewesten.
Als bij controle blijkt dat het certificaat is afgeleverd zonder dat de energiedeskundige ter plaatse is geweest, wordt het EPC ongeldig verklaard en ingetrokken door de Vlaamse overheid. Krijg ik na het plaatsbezoek direct het EPC in ontvangst? De EPC-deskundige moet de verzamelde gegevens op kantoor verwerken en invoeren in een computerprogramma van de Vlaamse overheid.

Contacteer ons

Zoeken naar epc controle