verkopen woning
EPC Energieprestatiecertificaat Certicontrol.
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen.
Woning verkopen of verhuren? Het EPC bij verkoop en verhuur van woningen wordt opgesteld door een erkend energiedeskundige type A. De eigenaar die zijn woning wil verkopen of verkopen, is daarvoor verantwoordelijk. Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Klik hier om te registreren
houtskeletbouw woning
Woning verkopen? Volg dan deze 7 tips om te onderhandelen!
Home Voordelig lenen Woning verkopen? Volg dan deze 7 tips om te onderhandelen! 13 februari 2017. Volg dan deze 7 tips om te onderhandelen! De beslissing is gevallen om uw woning van de hand te doen? Dan wilt u vast dat het verkoopproces zo vlot mogelijk verloopt.
auto
Woning verkopen Quares.
Deze persoon heeft zoals alle Quares medewerkers een doorgedreven marktkennis en kwaliteiten om uw pand naar uw wensen te positioneren. Waarom niet uw woning verkopen zonder makelaar? Een woning verkopen zonder makelaar is iets dat steeds meer gemeengoed wordt. Vooral het internet biedt vele mogelijkheden hierin.
huis schatten voor verkoop
Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen? KBC Bank Verzekering.
Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen? Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen. Woning verkopen of eerst een nieuwe kopen? Een nieuwe woning kopen? Dan verkoop je éérst je huidige woning. Of is het omgekeerd? Laten we de knoop even ontwarren.
witgoedhandel-dezwaan.nl
Huis zelf verkopen via notaris of makelaar? Forum Test-Aankoop.
Als hij je woning serieus overschat, dan zal hij ze niet verkopen en kan hij ook naar zijn commissie fluiten. Loop je als eigenaar natuurlijk naar een van de multinationals" in de vastgoedwereld ik hoef geen namen te noemen zeker, dan kun je er donder op zeggen dat je met een gemiddelde" gezinswoning" ergens tussen de tientallen panden in de portefeuille terecht komt en dat het een kwestie van geluk is als iemand toevallig jouw woning eruit pikt om te gaan bezichtigen.
Hoe verkoop ik mijn huis?
Dan zijn er heel wat mogelijkheden. Je kunt je woning zelf uit de hand verkopen of beroep doen op een vastgoedmakelaar of notaris. We lijsten je de belangrijkste voor en nadelen even op. Je bent niet verplicht om een tussenpersoon in te schakelen om je woning te verkopen.
Je huis verkopen, dat doe je tegenwoordig op een eigen websi. Het Nieuwsblad.
De verkopers passen voor een te koop-bordje in hun voortuin, of een advertentie op een immowebsite. Je huis verkopen is meer dan een paar bakstenen te koop zetten. Je verkoopt ook een gevoel. Met een eigen website kan ik het volledige verhaal vertellen van het huis.
Huis verkopen zonder makelaar? Ik koop uw huis!
Ik koop uw huis en handelen de verkoop af. BEL 09 278 07 00 of GSM 0499 43 45 00 en ik koop uw huis. Online marketing by Tollenaere.be. 2016 www.ikkoopuwhuis.be Uw huis, pand, woning, appartement, bedrijfspand, loft. verkopen zonder makelaar?
Welke kosten en formaliteiten zijn voor de verkoper? Verkopen Livios.
Als je van plan bent om je woning te verkopen, zal je zelf een aantal kosten en formaliteiten voor je rekening moeten nemen. We zetten ze op een rijtje. Keuringsverslag van de elektrische installatie.: De verkoper is sinds 1 juli 2008 verplicht om een controleverslag van de elektrische installatie te bezorgen aan de koper.

Contacteer ons

Op zoek naar verkopen woning?