EPC Brussel
EPC Brussel - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen. Neem contact op met info@certicontrol.be voor prijzen in Wallonië en Brussel. Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces.
epcdiensten.be.
BG Energy Improvements.
In Brussel is een EPC verplicht bij de verkoop van een residentieel gebouw vanaf 1 mei 2011 en bij de verhuur vanaf 1 november 2011. Hoe verloopt de opmaak van een EPC? Nadat wij een afspraak met u hebben vastgelegd, komt een energiedeskundige ter plaatse voor de woning te inspecteren. Meer over ons
berekening lening
Onze activiteiten: EPC, EPB, Energie-advies, Energie Adviesbureau Astrenergie.
Concreet zorgen we voor.: Energieprestatiecertificaten EPC voor Vlaanderen en Brussel. Een EPC is verplicht voor woningen, appartementen en studio's' die verkocht of verhuurd worden. Een EPC is 10 jaar geldig, ook als het gebouw in deze periode opnieuw verkocht of verhuurd wordt. Meld je hier aan
berekening lening
Energieprestatiecertificaat, EPC, EPB Electro-Test.
Energieprestatiecertificaten EPC / EPB. In Vlaanderen, Brussel en Wallonië moet bij de verkoop of de verhuur van een woning of appartement een EPC energiecertificaat kunnen worden voorgelegd aan de kandidaat-koper of kandidaathuurder. In Vlaanderen heet zon energiecertificaat een EPC Energieprestatiecertificaat.
keuring mazouttank prijs
EPB-certificaat Leefmilieu Brussel.
Leefmilieu Brussel reikt voor alle nieuwe gebouwen met als bestemming wooneenheden, kantoor of onderwijs, waarvoor de stedenbouwkundige vergunning vanaf 2 juli 2008 werd aangevraagd, een EPB-certificaat nieuw" gebouw" uit op basis van de EPB-aangifte ingediend door de EPB-adviseur die de bouwwerf opvolgde.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
EPC verplicht voor verhuur in Brussel.
EPC verplicht voor verhuur in Brussel. Gewijzigd op 16/10/2013 door Gretel Kerkhofs. Renson Sunprotection" Loggia van Renson Renson Sunprotection. Vanaf 1 november moet je verplicht een Energieprestatiecertificaat EPC voorleggen bij de verhuur van woningen of kantoorruimtes groter dan 500 vierkante meter in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
EPC European Policy Centre Independent think tank.
27 November 2017 More EPC in the debate. Danish Refugee Council DRC; Evangelical Lutheran Church of Finland / Church Council; International Federation of Inspection Agencies; Macro Advisory Partners LLP; Merck Sharp Dohme; Teollisuuden Voima Oyj TVO; Zurich Insurance Company Ltd.
Energieprestatiecertificaat nu ook verplicht in Brussel BRUZZ.
Lieven Van Assche / imagedesk.be. Sinds deze week moet iedereen die in Brussel een huis, appartement of kantoor van meer dan vijfhonderd vierkante meter wil verkopen, een energieprestatiecertificaat EPC voorleggen. Dat document informeert de koper over de energieonzuinigheid van het pand.
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen.
Het energieprestatiecertificaat is in principe tien jaar geldig. Wanneer de wooneenheid opnieuw verkocht wordt, binnen deze geldigheidstermijn van tien jaar, moet geen nieuw EPC voor verkoop opgemaakt worden. Het originele EPC zal in dat geval overgezonden worden aan de nieuwe koper.
EPC attest Vlaanderen en Brussel.
Voorbeeld van een EPC attest voor Vlaanderen, klik hier. Voorbeeld van een nederlandstalig EPC attest voor Brussel, klik hier. Info met toelichting bij een EPC attest voor Brussel, klik hier. Aanvraag en vragenlijst EPC-EPB-attest, download hier. EPC Vlaanderen formulier, download hier.

Contacteer ons

Meer resultaten voor EPC Brussel