epc attest bij verkoop
epc attest bij verkoop - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
epcdiensten.be.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Stad Oudenaarde.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006. Wilt u een woning, appartement, studio, waarvan de bouwaanvraag werd ingediend vóór 2006 te koop of te huur stellen? meer informatie
keuring stookolietank bij verkoop
EPC verplicht Kopen Livios.
Bij de aankoop, verkoop of verhuur van een woning spelen energieprestaties een steeds belangrijkere rol. Daarom is elke verkoper of verhuurder verplicht om een energieprestatiecertificaat EPC voor te leggen aan een koper of huurder. Zo'n' EPC geeft weer hoe energiezuinig een woning is. Kijk hier voor meer informatie
elektrische auto
EPC voor verkoop verhuur DIMAR bvba Wiekevorst.
EPC voor verkoop verhuur. Uw nieuwe woning is bijna klaar en u verkoopt of verhuurt uw huidige woning of appartement, dan dient u een EPC-attest te laten opstellen. We komen daarvoor ter plaatse! om de toestand vast te stellen. Op basis van het plan indien beschikbaar en gegevens over de aanwezige materialen en technieken, wordt een EPC-berekening gedaan. Daaruit volgt het EPC-attest waarop het EPC-kengetal vermeld staat en dat bovendien 10 jaar geldig is. Dit kengetal heeft u nodig om de verhuur of verkoop van de woongelegenheid te kunnen publiceren via immo, notaris, website., Voor een recente nieuwbouw en in uitzonderlijke gevallen ook bij zeer grondige renovatie, is het EPB-attest geldig als EPC-attest!
lening aanvragen
Uw EPC-waarde en EPC-attest Studiebureau STRUKTUUR.
Wanneer is een EPC nodig? Een EPC-attest of energieprestatiecertificaat is verplicht bij de verkoop of verhuur van elk gebouw waar mensen wonen of werken. Wat is EPC? Het energieprestatiecertificaat informeert potentiele of toekomstige kopers of huurders over de energetische kwaliteit van het gebouw.
daikin
Energieprestatiecertificaat EPC verkopen of verhuren Gemeente Aalter.
Wie doet wat? Het is de verkoper of verhuurder die het EPC aan kandidaat-kopers of huurders moet voorleggen. Bij verkoop wordt het EPC overgedragen, bij verhuur krijgt de huurder een kopie. Het EPC moet opgemaakt worden door een erkende energiedeskundige type A.
Ik wil een woning verkopen Woonplus.
De EPC-score wordt berekend op basis van ongeveer 500 000 woningen met een EPC. Klik hier om je EPC-kengetal te vergelijken. Of bel voor meer informatie naar het gratis nummer 1700. Informatieplicht overstromingsgevoeligheid: wanneer je een pand verkoopt dat ligt in een afgebakend overstromingsgebied of een effectief of mogelijk overstromingsgevoelig gebied moet je dit vermelden in de publiciteit hiervoor en in de onderhandse en authentieke akte. De informatieplicht geldt zowel voor vastgoedmakelaars, notarissen als de eigenaar. De informatieplicht geldt ook bij de verkoop van bouwgrond en verhuringen voor meer dan negen jaar. Klik hier om meer informatie te vinden op de website van de Coördinatiecommissie Integraal Waterbeleid. Hier kan je een handige folder binnenhalen. Bodemattest en stookolieattest: wanneer je een grond of huis verkoopt, is steeds een bodemattest nodig. Met het attest moet de verkoper kunnen aantonen dat de grond waar de woning op staat niet vervuild is.
Heeft u al een EPC certificaat Markt 21.
Indien de woning recent werd gebouwd zodat reeds een EPC bij bouw beschikbaar is, moet geen EPC voor verkoop en verhuur van woongebouwen opgemaakt worden zolang het EPC voor nieuwbouw geldig is eveneens 10 jaar. Hoe verloopt de opmaak van het epc attest energieprestatiecertificaat bij verkoop en verhuur van woningen?
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen.
Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht?
EnergiePrestatieCertificaat EPC-deskundige opmaken voor verkoop of verhuur.
Eerst meer info nodig? Bel ons vrijblijvend 0468 197 005. Het EPC attest. Snel een EPC attest nodig? Bestel hier online. Het is verplicht een attest van elektrische keuring voor te leggen bij verkoop van uw woning. Copyright 2014 Woningcertificaten.be Home Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid.

Contacteer ons

Resultaten voor epc attest bij verkoop