epc keuring
epc keuring - Combi-keuring: EPC elektrische keuring aan de beste prijzen!
Deze investeringen zijn niet verplicht uit te voeren, maar geven potentiële kopers of huurder de kans om het nut van een energiebesparende investering nader te bestuderen. Het afgeleverde EPC is 10 jaar geldig. Elektrische keuring vanaf 124. Combi-keuring: EPC elektrische keuring aan de beste prijzen!
epc keuring - Your browser does not support frames.
EPC keuring Studiebureau Verhaeghe.
Sinds 1 november 2008 moet elke verkoper en vanaf 1 januari 2009 elke verhuurder van een huis of een appartement een Energie Prestatie Certificaat EPC aan de koper/huurder kunnen voorleggen. Het certificaat geeft met een kengetal een objectief beeld van hoe goed of hoe slecht een onroerend goed scoort op energetisch vlak. Daarnaast zal het EPC informeren over kosteneffectieve maatregelen voor de verbetering van de energieprestatie van het gebouw. De eigenaar een stimulans en objectief advies om energiezuinige investeringen te doen. De koper/huurder een middel om woningen objectief te vergelijken in hun energieprestatie. Bekijk hier een voorbeeld van een Energie Prestatie Certificaat. KLIK HIER VOOR ONZE WEBSHOP
Lening berekenen
EPC Mechelen.
In Mechelen kan u bij ons terecht voor een energieprestatiecertificaat EPC. Wij leveren een snelle en correcte service en u kan rekenen op een jarenlange ervaring in energieprestatie en gratis bijkomend advies. En dit alles tegen de scherpste prijs. Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte. Al onze EPC certificaten worden opgesteld door een bouwkundig Ingenieur. Kom meer te weten
keuring mazouttank
BTV Technische Controles.
Klik hier
rente berekenen hypotheek
EPC Beringen goudengids.be.
Keuring rioleringen op privaat terrein. Rookgasanalyse verbranding centrale verwarming. 8 Machon Immobiliën Advies. Koningsstraat 53 3970 Leopoldsburg. Koningsstraat 53 3970 Leopoldsburg. Stationsstraat 39 3970 Leopoldsburg. meer details
Lening berekenen
Erkende EPC EPB EAP energiedeskundigen in de gemeente Antwerpen.
Binnen een straal van 1 km.
Hypotheeklening berekenen
EPC keuring aanvragen of aflezen Info en prijs advies.
Wat deze keuring precies inhoudt hoeveel een EPC keuring kost en hoe dergelijke keuringen in hun werk gaat kun je hier lezen. Wat is een EPC keuring? Een EPC keuring ook wel EPC audit genoemd is een inspectie van de woning met als doel de energieprestatie van de woning vast te stellen. Van deze inspectie wordt een rapport opgesteld het zogenaamde EPC attest of energieprestatiecertificaat. In het EPC attest staat een energiescore vermeld waaruit valt at te leiden hoe energiezuinig de woning is. Potentiële kopers of huurders van woonruimte kunnen op basis van deze score een goede inschatting maken van de te verwachten energiekosten. Wanneer is een EPC keuring verplicht?
kostprijs bouwen
Energieprestatiecertificaat EPC Verhuur Verkoop Energiecertificaat.
Indien de publieke organisatie zelf een oppervlakte aanwendt die groter is dan 1000 m is een EPC sowieso een verplichting. De aanvraag voor het opmaken van het energieprestatiecertificaat dient te komen van de gebruiker van het gebouw die niet noodzakelijk de eigenaar is van het gebouw.
Decona EPC en EAP.
Korting in geval van meerdere EPCs op zelfde locatie en zelfde datum. Prijzen geldig tot 31/12/2017. EPC Gesloten bebouwing 145. EPC Halfopen bebouwing 150. EPC Open bebouwing 160. Elektrische keuring besteld in combinatie met EPC 120. Energieaudit EAP Offerte aanvragen type woning type verbouwing. voor grote wooneenheden meer dan 200 m bebouwde oppervlakte wordt een specifieke offerte opgemaakt. in samenwerking met een erkend keuringsorganisme. Gelieve voor een EPC steeds volgende documenten beschikbaar te stellen voor de energiedeskundige voor zover deze aanwezig zijn document bouwaanvraag of bouwvergunning plannen lastenboeken facturen van isolatiewerken of vervanging glas laatste keuringsattest verwarmingsinstallatie informatie omtrent uitgevoerde verbouwingen.
EPC energieprestatiecertificaat EPC energiedeskundige.
Als de eigenaar of gemachtigde vastgoedkantoor notaris het kengetal niet of niet correct publiceert kan het VEA een administratieve geldboete tussen 500 en 5000 euro opleggen. Van wie is de keuring ten laste? Aangezien het EPC verplicht is van zodra de woning te koop of te huur wordt gesteld worden de kosten gedragen door de verkoper of verhuurder. Eventueel kunnen de kosten van de opmaak van het EPC worden doorgerekend in de verkoop of verhuurprijs. Wat is de prijs voor de opmaak van een energieprestatiecertificaat EPC? De prijs is afhankelijk van het soort woning studio studentenkamer appartement rijwoning halfopen bebouwing vrijstaand. Door de verschillen in te volgen procedures is de prijs voor woningen in Vlaanderen en Brussel verschillend.

Contacteer ons

Op zoek naar epc keuring?