epc deskundige
epcdiensten.be.
epc deskundige - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
EPC Energie audit pag. 1.
door EPCinvest.be 13 Februari 2012, 0053.: Los van het feit dat de deskundige allicht een fout gemaakt heeft mbt de dakisolatie, kan de epc deskundige niets doen aan die standaard adviezen. Dat zijn adviezen die standaard gegenereerd worden door de EPC software. Verder naar Bestellen
Lening berekenen
Meer weten over energie Ibeve.
Bruikbare vloeroppervlakte 1.000 m: EPC verplicht sinds 1/1/2009. Bruikbare vloeroppervlakte 500 m: EPC verplicht vanaf 1/1/2013. Bruikbare vloeroppervlakte 250 m: EPC verplicht vanaf 1/1/2015. Het EPC heeft een geldigheid van 10 jaar. De overheid voert controles uit op de aanwezigheid en de correctheid van het EPC-C. Meer over ons
keuring mazouttank
Voordelen van de energieprestatieregelgeving.
Op deze manier kan een woning met een goede energieprestatie een meerwaarde hebben ten opzichte van andere met een mindere energieprestatie. Uiterlijk vanaf 2009 moet bij verkoop en verhuur van een woning of appartement een energieprestatiecertificaat beschikbaar zijn. Beter voor het milieu.
google adwords
Annelies Van Hees I Beëdigd landmeter-expert EPC-deskundige.
daikin
EPC VA-Architect, uw partner in architectuur.
Het EPC moet beschikbaar zijn vanaf het moment dat de woning te koop of te huur wordt aangeboden, zo niet loopt de eigenaar risico op een boete. Op die manier worden potentiële kopers en huurders geïnformeerd over de energiezuinigheid van de woning.
beste vpn belgie
energiedeskundige type A epc waarde epc deskundige.
Als EPC deskundige FT regio Roeselare sta je in voor Epc keuringen Thermografie warmtebeeldcamera gebouwen Luchtdichtheidsmetingen Etc. Accent Technical Forces de specialist in het invullen van vacatures voor technische bediende profielen is een uitzend-selectiebedrijf met een focus op jobs die uitzicht geven op een vast contract.
EPC/EPB IMMO BEHOME.
Dit certificaat toont aan hoe energiezuinig een woning is. Het Energieprestatiecertificaat is tien jaar geldig, ook als het gebouw ondertussen opnieuw verkocht of verhuurd wordt. Be Home biedt u, als EPC deskundige, de opmaak aan van het EPC-certificaat voor uw eigendom.
Bernard Vandeverre EPC-deskundige Ingelmunster Professionele diensten Facebook.
Indien het goed dus na 10 jaar of meer terug te huur of te koop wordt aangeboden zal er een nieuw EPC moeten worden opgemaakt. Voorlopig is deze regeling enkel van toepassing op wooneenheden, en dus niet voor winkelpanden, kantoorgebouwen Ook deze niet residentiële gebouwen zullen in de nabije toekomst 2012-2013 echter onder een gelijkaardige regelgeving vallen. Enkel erkende energiedeskundigen type A mogen EPCs opstellen. Een energiedeskundige heeft een opleiding gevolgd in een door het Vlaams Energieagentschap VEA erkende opleidingsinstelling. Na het met succes afleggen van het theoretisch en praktisch examen wordt hij/zij opgenomen in de lijst van erkende energiedeskundigen type A, opgesteld door het VEA. De energiedeskundige komt op inspectie in de woning om informatie in te winnen over de volgend zaken.: Het bepalen van het beschermd volume het gedeelte van de woning dat verwarmd wordt en de bruikbare vloeroppervlakte. Het bepalen en de analyse van de verliesoppervlakken daken, muren, vloeren en de bepaling van de gebruikte materialen isolatie, ytong. Het vaststellen welke systemen er worden gebruikt voor verwarming, warm water, ventilatie en eventueel koeling of zonnepanelen. Het doornemen van beschikbare informatiebronnen die wettelijk zijn vastgelegd zie volgende alinea. Wat kan ik klaarleggen als de deskundige langskomt?
EPC buro Energieprestatiecertificaat epc certificaat energiedeskundige ieper, wervik, menen.
De opmaak en afhandeling van een epc neemt gemiddeld ongeveer een halve dag in beslag. Wat heeft de huurder of koper aan het EPC? Dankzij het EPC weet de potentiële huurder of koper meteen hoe energiezuinig de woning is, wat het makkelijker maakt om een keuze te maken.

Contacteer ons

Op zoek naar epc deskundige?