epc brussels
epc brussels - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
epcdiensten.be.
EPB-certificaat Brussel.
EPB-certificaat bij verkoop en verhuur in Brussel. Voor energieprestatiecertificaten EPC in Vlaanderen, klik hier. Voor EPB-verslaggeving bij nieuwbouw en renovatie, klik hier. Wat is een EPB-certificaat voor woongelegenheid? Een EPB Energie Prestatie Binnenklimaat certificaat is een officieel document dat de kopers en huurders van woningen en kantoren informeert over de energetische kwaliteit van het gebouw. Daarnaast informeert het de potentiële koper of huurder welke maatregelen er genomen kunnen worden om de energieprestatie van het gebouw te verbeteren. Wanneer is een EPB-certificaat verplicht? Sinds 1 mei 2011 moeten de eigenaars van een woning onafhankelijk van de grootte of een kantoorruimte groter dan 500 m die te koop wordt aangeboden in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een EPB-certificaat kunnen voorleggen. lees meer reviews
Airport
Lijst van de EPB-cerificateurs voor wooneenheden natuurlijke personen.
Van Overbekelaan, 134. Louis Delhovestraat, 124 / 2. Tel: 02/223.00.61 0499/86.84.53. Negen Provincieslaan, 24. BRUSSELS ADVANCE sprl. Prins Boudewijnstraat, 69 / 1. Tel: 02/588.18.75 0486/560.754. Jetse Steenweg, 479 / 4D. Tel: 02/725.90.75 0476/78.80.50. BEN MOHAND SAMIRA. Tentoonstellingslaan, 408 / 59. Lees hier meer
kbc
Onze activiteiten: EPC, EPB, Energie-advies, Energie Adviesbureau Astrenergie.
Ook als de eigenaar beroep doet op een vastgoedkantoor of een notaris voor de verkoop of het verhuur van de woning, is de eigenaar verantwoordelijk om het EPC te laten opstellen. De makelaar of notaris zijn verplicht de eigenaars correcte informatie te verlenen over het EPC. Meer info vindt u op de website van het Vlaams Energieagentschap VEA en op de website van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.
Keyboost France
Verhuren en EPC PEB attest: de regionale regels.
Men heeft het over PEB Performance Energétique des Bâtiments in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en in het Waalse Gewest en over EPC Energie Prestatie Certificaat in Vlaanderen. EPC: de verplichtingen van de verhuurder in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Sinds 1 november 2011 moet de eigenaar die een woonhuis te huur wil stellen in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest aan elke kandidaat-huurder een geldig EPC attest uitreiken.
https://www.ipower.eu/nl/default/2007921/SEO.aspx
Vincent VAN WALLEGHEM energieprestatiecertificaat EPC.
In de context van energieprestatiecertificaat" EPC" vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. 1 Energieprestatiecertificaat EPC. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement.
wasmachinepag-droger
Agoria treedt toe tot Think Tank EPC.
The European Policy Centre EPC is an independent, Brussels-based, not-for-profit think tank dedicated to fostering European integration through analysis and debate, supporting and challenging European decision-makers at all levels to make informed decisions based on evidence and analysis, and providing a platform for engaging partners, stakeholders and citizens in EU policy-making and in the debate about the future of Europe. The EPC is the think tank in Brussels when it comes to organizing policy debates with the people that matter on the issues that matter.
Erkende PEB, EPB, EAP energiedeskundigen in de gemeente Brussel.
EAP / EPC. EPC / PEB. Celestin Sikumoya Mayasi. EPC / EPB. EPB / PEB. EPB / EPC. Stations Sncb Holding. 1060 Sint-Gillis Brussel. Gl Shape Architect Societe Civile Sprl Gl Shape Architect. Kevin Maria Spiessens. EAP / EPC. EAP / EPC.
Energieprestatiecertificaten Belgium.be.
Het EPC bij verkoop/verhuur van woningen geeft aan: hoe energiezuinig de woning is en is verplicht vanaf het moment dat een woning te koop of te huur wordt aangeboden. Op het EPC staat een kengetal dat eveneens gepubliceerd moet worden in advertenties waarin de woning te koop/te huur wordt aangeboden.
Centrale verwarming: rendementsmeting en EPC.
EPC verwarming Brussels Gewest. In het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is de verwarming van gebouwen verantwoordelijk voor bijna 70 % van de broeikasgasemissies. Met het oog op de vermindering van deze emissies legt het Besluit van 03/06/2010 van de Brusselse Hoofdstedelijke Regering bepaalde energie eisen EPB op voor de verwarmingssystemen van de gebouwen.

Contacteer ons

Resultaten voor epc brussels