epc verplicht bij verkoop
epc verplicht bij verkoop - Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.:
Dan bent u als eigenaar verplicht om een EPC van het woongebouw te laten opmaken door een erkend energiedeskundige. Dit certificaat moet beschikbaar zijn zodra de woning te koop of te huur wordt aangeboden. Prijzen energieprestatiecertificaat EPC.: Heeft u ook een elektrische keuring nodig?
epcdiensten.be.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen Gemeente Beveren.
Een EPC blijft 10 jaar geldig. Op de website energiesparen.be kunt u met Test uw EPC de EPC-score van uw woning vergelijken met de gemiddelde EPC-score in uw gemeente, provincie of in Vlaanderen. Het EPC moet verplicht worden opgemaakt bij verkoop of verhuur van elke aparte wooneenheid die autonoom kan functioneren, bijvoorbeeld.: Kijk hier
verzekering auto
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Stad Oudenaarde.
EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006. Wilt u een woning, appartement, studio, waarvan de bouwaanvraag werd ingediend vóór 2006 te koop of te huur stellen? Dan moet u eerst een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Op het EPC staat de energiescore van de wooneenheid en adviezen om energie te besparen. Hoe lager de energiescore, hoe energiezuiniger de woning is. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Met het EPC worden mogelijke kopers of huurders vooraf geïnformeerd over de energiezuinigheid van de woning waarin ze geïnteresseerd zijn. U bent verplicht om in advertenties voor de verkoop of verhuur onder meer de energiescore te vermelden. Ontdek meer
geld lenen voor auto
EPC bij verkoop of verhuur woning.
Deze adviezen geven de koper, huurder of verhuurder van de woning de nodige informatie om eventueel energiebesparende maatregelen te treffen. Let wel: De adviezen op het certificaat zijn louter informatief en moeten niet verplicht uitgevoerd worden. Het EPC geeft ook een overzicht van premies die aangevraagd kunnen worden bij het investeren in energiebesparende maatregelen. Hoe groener de energieklasse hoe beter! Een EPC geeft de koper of huurder een goed zicht op de energiezuinigheid van de woning. Zo kan hij al dan niet beslissen de woning te kopen of te huren. Door een energieprestatiecertificaat weet de koper/huurder met andere woorden wat hem te wachten staat als er een hoge en rode waarde wordt aangegeven op het EPC. Het energieprestatiecertificaat blijft 10 jaar geldig. Bij de verkoop van de woning gaat het originele EPC naar de koper.
keuring mazouttank prijs
Heeft u al een EPC certificaat Markt 21.
Het EPC bij verkoop en verhuur van bestaande woongebouwen is verplicht bij de verkoop en verhuur van elke wooneenheid en moet dus opgemaakt worden per woning, per appartement, per studio., Het EPC bij verkoop betreft enkel verkoop in volle eigendom.
SEO Page Optimizer Vlaanderen
EPC.
De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben en enkel bij verkoop ook nog een elektriciteitskeuring Alleen een erkende energiedeskundige type A en een erkende elektriciteitskeuringsfirma bij ons BTV mogen dit opmaken Op een EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder Bij de elektrische keuring wordt vermeld of de installatie nog conform de wetgeving is of dat er eventuele aanpassingen vereist zijn De energiescore van een woning moet verplicht in advertenties voor de verkoop of verhuur vermeld worden Een EPC blijft 10 jaar geldig.
EPC woning verplicht? EPC-platform.be.
Bij verkoop of verhuur van het appartement, of de gehele woning, dient verplicht een EPC getoond te worden aan de potentiële koper of huurder. Indien het winkelgedeelte voldoet aan de drie voornoemde criteria, dan mag één EPC opgemaakt worden van de ganse woning.
Energieprestatiecertificaat.
Vakantiewoningen moeten over een Epc beschikken als de verhuring voor een ononderbroken termijn van 2 maand of langer is. Bij verkoop van woningen en appartementen is het EPC verplicht vanaf 1 november 2008, bij verhuur vanaf 1 januari 2009. Het EPC moet beschikbaar zijn op moment dat de woning.
Woning verkopen of verhuren? EPC nodig! Energiesparen.
Ook als beroep wordt gedaan op een immobiliënkantoor of een notaris. Bij verkoop moet het EPC overgedragen worden aan de nieuwe eigenaar. Bij verhuur moet een kopie van het EPC aan de huurovereenkomst toegevoegd worden. Voor welke woningen is het EPC verplicht?
Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? Vastgoed Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Indicator Tiensesteenweg 306 3000 Leuven Tel: 016 35 99 00 Fax: 016 70 14 01. ELS Belgium nv Hoogstraat 139 Bus 6 1000 Brussel. RPR Brussel Btw BE 0436.181.878. Doorzoek dit domein. Een EPC-attest nodig voor een kantoor of handelspand? EPC-attest iets later nodig bij nieuwbouw.

Contacteer ons

Zoeken naar epc verplicht bij verkoop