energieprestatiecertificaat
EPC Energieprestatiecertificaat Certicontrol.
Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiƫle kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken.
energieprestatiecertificaat - Your browser does not support frames.
Energieprestatiecertificaat voor een publiek gebouw Stad Bilzen.
Het energieprestatiecertificaat voor publieke gebouwen is tien jaar geldig. In geval van een nieuwe gebruiker of nieuwbouw heeft de publieke organisatie 15 maanden de tijd na de ingebruikname van het gebouw om over een energieprestatiecertificaat beschikken. Deze regelgeving richt zich naar publieke organisaties in Vlaanderen.
keuring stookolietank
Lisbeth BUYTAERT energieprestatiecertificaat EPC.
Erven en schenken. Huwen en samenwonen. In de context van energieprestatiecertificaat" EPC" vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. 1 Energieprestatiecertificaat EPC. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC.
veiligheidscoordinator
Wat is het energieprestatiecertificaat of afgekort EPC? Home Consult.
Wat is het energieprestatiecertificaat of afgekort EPC? Vandaag dienen woningen en appartementen welke te koop of te huur worden aangeboden, te beschikken over een energieprestatiecertificaat, afgekort EPC attest. Dit certificaat geeft een kengetal, energiewaarde op energiezuinigheid weer zodat potentiƫle kopers woningen op hun energetische kwaliteiten kunnen beoordelen.
snel geld lenen
EnergiePrestatieCertificaat Boortmeerbeek.
Waarom een energieprestatiecertificaat EPC? Tegen 2050 moet elk huis energiezuinig zijn. Concreet betekent dit dat elke huis even zuinig moet zijn als een huidige nieuwbouwwoning. Daarvoor werkt de Vlaamse Regering samen met de sectoren en organisatie 33 in totaal een Renovatiepact uit.
seo google
Wie kan een energieprestatiecertificaat opmaken? De Groene Lijn Energiecertificaten.
Wie kan een energieprestatiecertificaat opmaken? Enkel een erkende energiedeskundige type A kan een energieprestatiecertificaat bij verkoop of verhuur van een woongebouw opmaken. Om erkend te kunnen worden als energiedeskundige type A hebben de kandidaat-energiedeskundigen type A een door het Vlaams Energieagentschap erkende opleiding tot energiedeskundige type A gevolgd en met vrucht het examen afgelegd.
gayshop rotterdam
Jean HALFLANTS energieprestatiecertificaat EPC.
Erven en schenken. Huwen en samenwonen. In de context van energieprestatiecertificaat" EPC" vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. 1 Energieprestatiecertificaat EPC. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC.
Energieprestatiecertificaat De Eigenaar.be.
Wij kunnen de EPC voor uw opmaken. De prijs van het laten opmaken van een EPC is afhankelijk van het type woning of appartement en of er al dan niet plannen beschikbaar zijn. Aanvragen voor het opmaken van een Energieprestatiecertificaat.
Energieprestatiecertificaat EPC Warmer Wonen.
Een energieprestatiecertificaat EPC geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het is verplicht bij verkoop en verhuur van woningen. Wanneer is een EPC verplicht? Zodra een woning huis, appartement, serviceflat, studentenkamer. te koop of te huur is, moet de eigenaar het EPC kunnen voorleggen.
Energieprestatiecertificaat.
EEN ENERGIEPRESTATIECERTIFICAAT IS VERPLICHT BIJ VERKOOP OF VERHUUR VAN EEN WONING. Wenst u uw woning te verkopen of te verhuren, dan heeft u een EnergiePrestatieCertificaat of kortweg EPC nodig. Het is verplicht bij de verkoop en verhuur van huizenappartementen, studios.

Contacteer ons

Meer resultaten voor energieprestatiecertificaat