energieprestatiecertificaat
energieprestatiecertificaat
Deze prijzen zijn incl. BTW en enkel geldig voor woongebouwen in Vlaanderen. Neem contact op met info@certicontrol.be voor prijzen in Wallonië en Brussel. Wat is een EPC energieprestatiecertificaat? Het EPC of energieprestatiecertificaat moet ervoor zorgen dat potentiële kopers of huurders de energiezuinigheid van een woning kunnen inschatten en deze informatie kunnen meenemen in hun beslissingsproces. Daarnaast kunnen verkopers de energiebesparende kenmerken van een woning benadrukken. Het EPC beschikt over een kengetal dat een indicatie geeft van het berekend energieverbruik. Dit energieverbruik wordt uitgedrukt in kWh per m bruikbare vloeroppervlakte. Het kengetal houdt rekening met de isolatie en de luchtdichtheid van de woning. De installaties voor verwarming en voor de productie van warm tapwater worden ook beoordeeld.
oude mazouttank opvullen
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen Gemeente Beveren.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verhuur en verkoop van bestaande woningen. De verkoper of verhuurder van een woning moet verplicht een energieprestatiecertificaat EPC hebben. Alleen een erkende energiedeskundige type A mag het opmaken. Op het EPC staat de energiescore van de woning en advies om energie te besparen aan de koper of huurder. Het EPC legt geen eisen op aan het gebouw. Het kan gebruikt worden om mogelijke kopers of huurders te informeren over de energiezuinigheid van de woning. Vraag meer informatie
infrarood camera
BMK Vastgoed Energieprestatiecertificaat.
U kunt ook rechtstreeks contact met ons opnemen op het telefoonnummer 03 555 76 00. Meer informatie over het energieprestatiecertificaat. Wilt u zich verdiepen in het energieprestatiecertificaat of heeft u meer vragen? De site van het Vlaamse Energiepagentschap VEA is de site van de Overheid waar u met heel wat vragen en antwoorden terecht kunt. Heeft u ook een elektrische keuring nodig? Indien uw woning ouder is dan 1981 dient u bij verkoop tevens een elektrische keuring voor te leggen. Heeft u geen keuring of is deze keuring vervallen vink dan bij het aanvragen van uw offerte deze optie aan. Wij verzorgen dan een inspectie waarbij tevens de elekriciteitsinstallaties worden gekeurd. Klik hier voor meer informatie
snel huis verkopen
Ik huur EPC energieprestatiecertificaat Helpt Elkander.
Vraag meer info
Vloertegels
Bart VAN DER MEERSCH energieprestatiecertificaat EPC.
Kopen huren en lenen. In de context van energieprestatiecertificaat EPC vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 3 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 4 U verkoopt of verhuurt uw woning? Dan heeft u een energieprestatiecertificaat nodig. Indien u uw woning wenst de verkopen of te verhuren heeft u binnenkort een EnergiePrestatieCertificaat. meer
lekdetectie
Wat is het energieprestatiecertificaat of afgekort EPC? Home Consult.
Vandaag dienen woningen en appartementen welke te koop of te huur worden aangeboden te beschikken over een energieprestatiecertificaat afgekort EPC attest. Dit certificaat geeft een kengetal energiewaarde op energiezuinigheid weer zodat potentiële kopers woningen op hun energetische kwaliteiten kunnen beoordelen. Tevens geeft dit certificaat aanbevelingen hoe er beter geïsoleerd kan worden. Onze Vastgoed Experten zijn ook erkende energiedeskundigen en geven de kandidaat kopers goed info hier omtrent. OPGELET Dit is een wettelijke verplichting. Indien geen EPC aanwezig bij de notaris geen notariële akte.
huisnummer kopen
Energieprestatiecertificaat EPC voor bestaande woning Dilbeek.
leningen simulatie
Verhuren en EPC PEB attest de regionale regels.
Einde van het huurcontract. Andere rechten en plichten van de huurder. De stappen van de huurder. Modellen van brieven en nuttige documenten. EPC en de vergunningen en verslagen. Energieprestatiecertificaat de verplichtingen van de verhuurder verschillen naargelang het gewest. Energieprestatiecertificaat de verplichtingen van de verhuurder verschillen naargelang het gewest. De wetgeving op de energieprestatie van gebouwen valt onder de bevoegdheid van de gewesten. De eigenaar moet terugvallen op de regionale reglementering om zijn verplichtingen inzake de energieprestatieaudit te kennen zowel op het moment van publicatie van de vastgoedadvertenties als bij de ondertekening van het huurcontract. Een geregionaliseerde bevoegdheid in België. De maatregel van de energieprestatie van een gebouw wordt bepaald door drie regionale reglementeringen die de transposities zijn van een Europese richtlijn.
wikkelfolie
Patrick DE BUS SERGEYSSENS energieprestatiecertificaat EPC.
Kopen huren en lenen. In de context van energieprestatiecertificaat EPC vindt u op notaris.be nog volgende 10 artikels. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 3 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 4 U verkoopt of verhuurt uw woning? Dan heeft u een energieprestatiecertificaat nodig. Indien u uw woning wenst de verkopen of te verhuren heeft u binnenkort een EnergiePrestatieCertificaat.
boomstam tafelblad
Marianda MOYSON energieprestatiecertificaat EPC.
Kopen huren en lenen. In de context van energieprestatiecertificaat EPC vindt u op notaris.be nog volgende 8 artikels. Zowel in het Vlaams als in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest is het energieprestatiecertificaat EPC. 2 Het energieprestatiecertificaat EPC. Het EPC licht de kandidaat-huurder in over de energetische kwaliteit van de woning of het appartement. 3 U verkoopt of verhuurt uw woning? Dan heeft u een energieprestatiecertificaat nodig. Indien u uw woning wenst de verkopen of te verhuren heeft u binnenkort een EnergiePrestatieCertificaat. 4 U wilt verkopen of verhuren? Vergeet het energieprestatiecertificaat niet!
schoonheidssalon groningen

Contacteer ons

Resultaten voor energieprestatiecertificaat