energieprestatie certificaat
Energieprestatiecertificaat Wikipedia.
Het certificaat wordt opgemaakt door een erkend en gecertifieerd energiedeskundige. De bedoeling is dat de kandidaatkoper of huurder een idee krijgt van het energieverbruik en ook op basis hiervan kan beslissen of men al dan niet de woning of het appartement wil huren of kopen.
zonne energie
Energieprestatieregelgeving en energieprestatiecertificaat EPC Gemeente Kasterlee.
Elk gebouw dat voldoet aan de energieprestatieregelgeving ontvangt van de architect een energieprestatiecertificaat EPC-attest. Dit certificaat bevat informatie over de energieprestatie van het gebouw. Een goede energieprestatie leidt tot een laag energieverbruik en dus tot een lagere energiefactuur. Het energieprestatiecertificaat is eveneens vereist indien je een woning wilt verkopen/verhuren.
daikin
Energie Prestatie Certificaat. Oostende de Stad aan Zee.
Sedert 1 januari 2009 is een Energie Prestatie Certificaat EPC verplicht bij de verkoop van een bestaande woning en/of appartement en bij de bouw van een nieuwe woning en/of appartement. Wanneer u bij de verkoop van uw woning niet over een geldig EPC beschikt, riskeert u een administratieve geldboete van ten hoogste 5.000 euro.
netflix vpn blokkade omzeilen
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen Stad Oudenaarde.
Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. Energieprestatiecertificaat EPC bij verkoop of verhuur van woningen. EPC bij verkoop of verhuur van een woning met bouwaanvraag vóór 2006. Wilt u een woning, appartement, studio, waarvan de bouwaanvraag werd ingediend vóór 2006 te koop of te huur stellen?
EPC Energieprestatiecertificaat Stad Diksmuide.
Het EnergiePrestatieCertificaat EPC is verplicht bij het te koop en te huur stellen van woningen, appartementen, studio's., Het EPC geeft de energiescore van een woning weer. Kandidaat-kopers en huurders kunnen met het EPC inschatten hoe energiezuinig de woning is. Op het EPC staan ook heel wat tips en aanbevelingen over investeringen om de woning energiezuiniger te maken.
Error Title.
U verhuist? Vraag het Energieprestatiecertificaat aan en kies voor een energiezuinige woning Callmepower.be.
In Wallonië kreeg het certificaat de naam Certificat PEB. Ook in deze regios is het EPC verplicht. Hier vindt u alles wat u wil weten over een EPC. Wat is een Energieprestatiecertificaat en wat is het nut? Informatie over de energieprestatie van de woning.
Energieprestatiecertificaten Energiesparen.
Zuinig met energie. Een energieprestatiecertificaat EPC geeft aan hoe energiezuinig een gebouw is. Het is verplicht bij verkoop en verhuur van woningen en voor bepaalde openbare gebouwen. EPC bij verkoop en verhuur van woningen. Van zodra een woning huis, appartement, serviceflat, studentenkamer, te koop of te huur is, moet de eigenaar het EPC kunnen voorleggen.
Certificaat energieprestatie EPB Wonen in Brussel.
Gebouwen met een hoge energieprestatie die bijvoorbeeld over ramen met dubbele beglazing beschikken, dakisolatie en een nieuwe verwarmingsketel scoren hoog terwijl tochtige gebouwen een slecht punt krijgen. Het certificaat moet bij de verkoopakte worden gevoegd en ook in de aankondiging van de verkoop moet de informatie uit het EPB worden verwerkt.

Contacteer ons

Meer resultaten voor energieprestatie certificaat