documenten verkoop woning
huis verkopen
Stuurt u liever rechtstreeks een e-mail? Dat kan naar info@ikkoopuwhuis.be. mijn huis te verkopen mijn huis te verbouwen. Wanneer wenst u contact? Wij zijn geen immobiliënkantoor we handelen volkomen onafhankelijk en werken niet met commissies. Wij komen ter plaatse en bieden u de best mogelijke prijs voor uw vastgoed. U hoeft niet te wachten op een beslissing. Wij beslissen ter plaatse. U verliest geen kostbare tijd aan kijkdagen aan uitgestelde deals aan aankoopopties die genomen worden en aan noem maar op zoals dat bij een immo-kantoor wel gebeurt.
huis verkopen
U ONTVANGT TOT 10.000 EURO VOORSCHOT. U VERKOOPT AAN EEN DISCRETE OPKOPER. ER MAG VEEL WERK AAN ZIJN. Huis verkopen in één dag? Het is nog steeds moeilijk om een huis te verkopen. Wilt u uw huis snel verkopen zonder veel rompslomp en vastgoedmakelaar? Dan bent u bij ons aan het juiste adres al meer dan 15 jaar lang. Wij kopen uw huis snel discreet en zonder extra kosten. En vooral u krijgt tot 10.000 euro voorschot. Uw huis verkopen zonder makelaar is handig in situaties zoals. U krijgt meteen een bod van ons wanneer ons bod u bevalt kunnen wij onmiddellijk een overeenkomst opstellen en kan het voorschot betaald worden daarna wordt alles overgedragen aan de notaris.
Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Livios.
Welke attesten verplicht bij verkoop huis? Hoeveel is de woning waard? Welke attesten verplicht bij verkoop huis? bookmark_border Bewaar artikel. Welke andere attesten aanvullend het epc-attest/keuring elektrische installatie moeten beschikbaar zijn bij de verkoop van een huis en bij welke diensten zijn deze verkrijgbaar? meer opties
persoonlijke lening
Verplichte documenten bij de verkoop van een huis.
Al 225.000 abonees! Verplichte documenten bij de verkoop van een huis. Bij de verkoop van een woning of appartement heb je als verkoper een vrij uitgebreide informatieplicht. Om de kandidaat-koper voldoende te informeren en te beschermen, dien je tal van attesten voor te leggen.
leningen samenvoegen
Verplichte documenten bij de verkoop van een huis.
Al 225.000 abonees! Verplichte documenten bij de verkoop van een huis. Bij de verkoop van een woning of appartement heb je als verkoper een vrij uitgebreide informatieplicht. Om de kandidaat-koper voldoende te informeren en te beschermen, dien je tal van attesten voor te leggen.
leningen samenvoegen
Immassur DOCUMENTEN.
Bij de verkoop van een huis zijn er een aantal verplichte documenten nodig die de koper meer inzicht geven over de staat van het pand. Het bodemattest wordt in Vlaanderen uitgereikt door OVAM. Daarnaast moet je de koper ook een stookolieattest geven als de woning verwarmd wordt met stookolie.
elektrische fiets
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen.
De notariële akte de overschrijving op het hypotheekkantoor registratie van de akte. Documenten en attesten vereist naar aanleiding van een verkoop. Keuring elektrische installatie. Kosten bij verkoop uit de hand. Registratierechten in het Brussels Gewest. Registratiebelasting in het Vlaams Gewest. Prijsbewimpeling en tekortschatting. Meerwaardebelasting aanvullende erfenisrechten. Notaclick: Online vastgoed verkopen via uw notaris. Huur volgens gemeen recht. Pachten en verpachten. Recht van erfpacht, opstal en natrekking. Vragen antwoorden FAQ. Keuring elektrische installatie. Naar aanleiding van de verkoop van een woning is de verkoper sedert 1 juli 2008 verplicht een controleverslag met betrekking tot de elektrische installatie te bezorgen aan de koper.
verkoop woning
Welke verkoopdocumenten en attesten breng ik in orde als verkoper? Dewaele.
Hoewel de inhoud van het EPC louter informatief is, moet dit attest bij de verkoop van een woning verplicht aan de koper worden meegedeeld, zodat deze goed geïnformeerd zou zijn over de energiezuinigheid van de woning die hij wenst aan te kopen. Een EPC dient steeds opgemaakt te worden door een erkend energiedeskundige, is in principe 10 jaar geldig, en moet steeds in de publiciteit van het te verkopen pand vermeld worden. Een postinterventiedossier ook wel eens PID genoemd is een geheel van documenten en informatie die de koper in staat moeten stellen om de woning bouwkundig te ontleden.
huis schatten
Notaris.be Kopen, huren en lenen Kopen en verkopen.
Documenten attesten vereist naar aanleiding van een verkoop. De belangrijkste documenten en/of attesten zijn: het bodemattesthet, stedebouwkundig uittreksel, het postinterventiedossier PID, een keuringsverslag van de elektrische installatie en het energieprestatiecertificaat EPC. In de nevenstaande rubrieken vindt u bij elk meer duiding.
woning modern

Contacteer ons

Resultaten voor documenten verkoop woning